perjantai 20. helmikuuta 2015

Lomaa ja lapsenlapsia...

Hei taas!
Kovin on helmikuun säät olleet vaihtelevia, toisena päivänä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja jo seuraavana aamuna on sumuista ja tihkusadetta.Helmikuunhan pitäisi olla vanhan kansan mukaan oikea paukkupakkasten kuu...eipä tuota monikaan asia enää pidä kutiansa!
 
Kehokuuri jatkuu lomasta huolimatta. Siihen on tullut jo mukava rutiini ja aamuisin ottaa ruokapakin,  vitamiinit ja hivenaineet mukaansa.
Viime postauksessa oli vähän alakuloa ilmassa, mutta nyt siitä ei ole enää tietoakaan! Olo on elinvoimainen ja reipas, että pois alta risut ja männynkävyt...
Liikuntaakin on tullut harrastettua lastenlasten kanssa, huomaamatta Polar Loopiin on kertynyt askelia useina päivinä yli 10 tuhatta! Ja mikä parasta, on jaksanut erinomaisesti laskea mäkeä poikien kanssa ja nyt jo pulkkaan mummi istahtaa notkeasti pienimmän kanssa ja ylöskin sieltä melkein yhtä notkeasti kuin norsu...ei vaan, kunto on kohonnut huomattavasti ja mikä makeinta, toppahousut ei kiristä eikä myöskään pipo <3

Tässä vielä kaunista ja aurinkoista ja niiin keväistä...
 

Jo alkaneet muutokset ovat vain vahvistuneet, mitä nyt paino on pudonnut vain yhteensä -4 kg, mutta enhän sen takia tätä aloittanutkaan, vaan juurikin puhdistuksen ja vähän niin kuin verenpaineen laskun toivossa! Ja se toive on toteutunut, totisesti, nyt oli aamulla 113/82.

Mainoskatko, 21/28, ( viikko jäljellä tätä) sitten alkaa optimointi.  Käydäänpä vielä läpi hyvät ja mukavat vaikutukset minun kohdallani; närästys kokonaan pois, ( lääkkeet pois) ilmavaivat pois, unenlaatu parani, mieliteot hävisi ( herkkuja ja makeisia kohtaan) opin taas uudestaan säännöllisen ruokarytmin, ruoka-aineiden tuoteselostusten tarkka syynääminen,
uuden oppiminen, erilaisen, terveellisen ruuanvalmistuksen oppiminen, eikä vähäisimpänä senttejä pois kriittisistä paikoista!
Eikä ole ollut kertaakaan nälkä, päinvastoin - aina täysi ja kylläinen olotila!
Hampaiden pesu on tehostunut, koska kala- ja kananliha jäävät hampaiden väleihin...
 
Annos kasviksia, kylmää paistettua lohta,kesäkurpitsaa ja jogurttikastike tillillä ja sitruunalla maustettu...( jätin aamujogurtista pari ruokalusikallista)



Tässä taas pakasteseitiä paistettuna voissa ( joka on yllättävän hyvää) sitruunaa, kurkumaa, basilicaa, purjoa, tilliä  salaattipedillä ...




Iltapala jonakin päivänä, paistettua  seitiä ( paketin toinen puoli)



Kananrintafileet hyvin maustettuna garrylla, kurkumalla, paprikajauheella, yrttimausteseoksella, valkosipulilla...
suolaa ei kaipaa enää ollenkaan...




Muutama päivä sitten oli vielä Oi ihana valo...


Pyhän Birgitan kirkko



Nuupahtaneiden tulppaanien tekohengitystä - säilyy yllättävän kauan kauniina!



Omat sukat vihdoin valmiit - nyt niitä on tarvittukin, kun jalat on usein kylmät, kun rasva palaa..
 

 
 
Päätän tämän onnellisen vuodatuksen tähän!
 
Tarkkoja mittoja ja ehkäpä valokuviakin sitten tulevissa blogeissa...
 
 Kiitos kaikille jotka ovat seuranneet ja kommentoineet ja kannustaneet hyvin alkanutta matkaa, joka jatkuu ja jatkuu...
 
 
Vielä lopuksi runo meille kaikille...
 
- Tommy Tabermann -
 
Onnellinen on se ihminen, joka osaa nauttia pienistä asioista,
arkipäiväisistä tapahtumista, auringonpaisteesta,
linnuista langoilla, aamiaisista, päivällisistä, lounaasta,
aamulehdestä postilaatikossa, vastaantulevasta ystävästä,
niin monet tavoittelevat elämän nautintoja menemällä niiden ohitse!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus ja niin herkullisen näköisiä ja varmaan myös makuisia ruoka-annoksia :) Paljon hyviä asioita on sinulle tapahtunut!
    Tuo(kin) Tabermannin runo on niin tosi. Sisukkaasti olen pyrkinyt olemaan onnellinen hyvinkin pienistä asioista, mutta eihän se aina onnistu...ei huomaa kaikkea kaunista ja hyvää ympärillään. Mutta kai se on hyvä, että edes yrittää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas,hienoa että voit hyvin,ihanat kuvat :)

    VastaaPoista