Heippa taas!
Viimeksi, kun kirjoittelin, oli kehokuurini juuri alkanut - nyt mennään jo toisen viikon loppua.
Ensimmäinen viikko oli todella haastavin, mutta omat niksinsä on myös toisella viikolla.
Tässä on ollut monenlaista tapahtumaa näin helmikuun aikana. Ruokavalio on kuitenkin pitänyt kutinsa, ohjeiden mukaan on helppo toimia.
Kaikkein ihmeellisintä on, ettei nälkää ole tarvinnut tuntea. Paljon saa syödä ja vitamiinit ja hivenaineet on muistettava ottaa.
Onkin ollut pakko kehitellä oma "lukujärjestys",muuten ei meikäläinen muistaisi.... alkuun tuntui, että jatkuvasti oli purkeilla käytävä, ennen ruokailua ja jälkeen sen ja vielä välilläkin...ja ei muistanut, oliko jo ottanut...
Susanna valmentajan kanssa on pitänyt soitella ja varmistaa moni käytännön seikka, kullanarvoisia ohjeita olen kyllä saanutkin. Ja tietysti täytyykin olla ihminen, joka on käynyt läpi kaikki faktat.
Tässä osa voimatuotteista ja jogurtin valmistusastia.
Aamu alkaa aamiaisesta, niinkuin aina ennenkin. Nyt jo saa herkullista omatekoista jogurttia siementen kera nautiskella.Lisäksi kananmuna keitettynä, paistettuna tai kokkelina.
Kasvikset ovat tulleet listalle samoin hedelmät, joita kaipasin valtavasti...vaikkakin vain yksi päivässä!
Luomuliha, valkosipulivoi ja parsa sekä minitomaatit maistuivat todellakin hyvältä, vaikkakin täysin ilman suolaa. Maustamista olen harjoitellut ja suu tottuu nopeasti suolattomaan...
Vanha kunnon kaali sopii tähän kuuraukseen erinomaisesti ja voin vain sanoa, että oli kyllä suussasulavaa keräkaalia,purjosipulia, valkosipulia pippuria myllystä ja broitsunpaloja paistoksessa...
Kananliha on nopea ja helppo valmistaa, tässä rintafileitä...
Puntarissa en ole vielä käynyt ja jätänkin sen sunnuntaille, mutta vaatteista huomaa, että jotain on tapahtunut sen -3kilon jälkeenkin...odotettavissa jännitystä elämään...
Verenpainetta mittaa aamuin illoin ja sekin on tasoittunut, kun se alussa meni ihan liiankin alas...
131/80 oli aamulla, joten hyvä malli mielestäni...
Närästystä ei ole ollut yhtään, vaikka jätin lääkkeet pois! Ruokaa on tullut valmistettua paistamalla voissa ja oliiviöljyssä, niin siitäkään huolimatta vai juuri sentähden polte palleassa on pois...
ihmeellistä!
Kuten näissäkin lohimedaljongeissa on kalan oma rasva ja lisätty suolatonta voita...
Lisänä kesäkurpitsaa ja kiinankaalia marinoituna sitruunalla, oliiviöljyllä ja mausteilla...
Kaalia ja hirvenjauhelihaa laatikossa, porkkanaraastetta ja tomaattia...
Joten kyllä on saanut syödä itsensä kylläiseksi, joskus tuntuu, ettei koko annosta jaksakaan nauttia, mutta pureskelemalla 32 kertaa suullista, aikaa on kyllä otettava rauhalliseen ruokahetkeen, mikä on minulla ollut aina hakusessa. Hotkimalla on menty eteenpäin maistamatta oikeasti ruuan makua.
Moni asia on muuttunut lyhyessä ajassa.Muutokset ovat olleet suuria terveyden kannalta ja muutenkin elämässä tapahtuu joitakin asioita, jotka ovat olleet pinnan alla ja vain odottaneet esille tulemistaan. Mielenrauhaa ja rauhallisuutta tullut, ehkä ajoittain pientä alakuloa ja itkuherkkyyttä maisemissa...mutta ne tietysti kuuluu muutoksiin ja vanhasta irtipäästämiseen, monellakin tasolla. Sisimmät tunnot jääköön vielä kaivelematta...
Nyt on ystävänpäivä ja toivotan kaikille onnellista päivää!
Lopuksi Taru Haapalan mietelause:
"Luota vaistoihisi ja sydämen ääneen.
Ne vievät siihen suuntaan,
josta löytyy onnellisuus!"
Kiitos kaverit ja palaillaan näissä merkeissä!
♥onpas herkullinen postaus!
VastaaPoistaUpeaa,että jaksat keskittyä myös annostesi ulkonäköön,
VastaaPoistaTosi herkullisen näköisiä ruoka-annoksia, maistuis kyllä täälläkin :)
VastaaPoista