lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hurjaa hehkutusta...

 
 
 Heipä hei taas!
 

Kauniit päivät, keväinen sää, kevyt olo, kulinaristinen ruoka, kokolailla kova kunto, kivoja kokemuksia, kehoruokaa,siinäpä optimoijan kolmannen viikon kuulumiset!
 
Hurjasti hyviä asioita on tapahtunut, huomaamatta paino on pudonnut, vaikka on tullut syötyä vähän herkkujakin, eikä tämä jää tähän...
Muutama kaverikin on innostunut asiasta..
 
Ihmettelen joka päivä, kuinka sitä energiaa aivan kuin pursuaa jostain ja paljon asioista on saanut aikaiseksi! Lenkille lähtö on päivän kohokohta, raikas ulkoilma saa ajatukset järjestykseen ja pulmat ratkeavat kuin itsestään...jos niitä joskus on... Lintukonsertti on mahtavaa.
 
 Joskus tosin on mukava kuunnella musiikkia kuulokkeista, kuten tänään täysillä Tsaikovskin Pianokonserttia ja otteita Pähkinänsärkijästä ja Joutsenlammesta!
 
Nyt aasinsillan kautta ruokaan...
 
Olen oikein innostunut Kehokuurin ruokiin, niihin voi säveltää aivan uusia makuja...jos joku sanoo, että on mautonta, niin makuja todella löytyy...kokeiluahan tämä on... Eipä sen puoleen, olen aina ollut kiinnostunut ruuanvalmistuksesta, nyt vain terveellisiä vaihtoehtoja kehiin...
 
Tässä mozzarellaa, tomaattia ja basilicaa...kera oliiviöljyn, pippuria myllystä
 ja merisuolaa myllystä ripaus...alkupala tai kevyt lounas..
 
 
 
Kukkasia ei voi ohittaa...niitä löytyy monenvärisiä ja halpoja ovat, että useinkin raaskii ostaa iloa kotiin...ei kuitenkaan näitä syötäväksi...
 
 
 
Aamujugurttia, siemeniä ja oliiviöljyä...lusikallinen puolukkahilloa tai omenasosetta optimoijalle,
muuten ei... yritin tehdä hymynaaman, mutta tuli tänään vähän totinen ilme...
iloa saa pienilläkin jutuilla...
 
 
 
Kananjauhelihapihvit,  runsaasti mausteita ja muna, kasviksia, päällä maustevoi valkosipulista...
valkoinen päivä...
 
- oli muuten mahdottoman hyvät pihvit...
 
 
 
Salaattia: lehtisalaattia, keitettyä munaa, ituja, paprikaa, tomaattia, purjoa, herneitä, maissia...
 
 
 
Kananrintafileitä marinoituna, öljyä, valkosipulia, sitruunaa, korianteria, carrya, yrttisekoitusta,
paistetaan uunivuoassa n. 15 minuuttia, jäi ihanan meheviksi ja basilicaa päälle...
 
 
 
 
Viinisuolaheinää, keräkaalia, paprikaa, purjoa, kukkakaalia raakana, lehtisalaattia...
raikas salaatti, kastike öljyä, limeä ja pippuria myllystä...


 
Aamumunat voi syödä näin iloisesti...
 
 
 
Auringonpimennystäkin tuli kuvattua...
 
 
 
 
Vähän näkyi revontuliakin...
 
 
 
Päivän lenkki venähti illansuuhun... alkoi jo hämärtää..
 
 
 
 
Vielä yksi kuva ruuasta, kuhafilettä on tullut syötyä monella aterialla...nami nam!
 
 
 
Jatketaan näin Kehokuurauksia ja vitamiinit sekä hivenaineet mukana koko ajan. Jos näin loistavia tuloksia on jatkossakin, verenpaineet ok, närästys pois ja kaiken kaikkiaan tämä energinen olo, niin tässäpä on loppuelämän terveellinen tapa elää!
 
Kiitos teille kovasti kannustuksesta ja monista palautteista, joita olen saanut usealta taholta!
 
Palaillaan taas!
 
 Kevätpäivän tasauksen jälkeen alkavat päivät olla pitempiä ja ensi viikon kellojen viisareitten siirron jälkeen aamut ovat entistä valoisampia!

 
 

5 kommenttia:

  1. Ompa taas herkut kauniisti tarjolla.Kumpa vaan saisin itsekkin "päästä" kiinni. On niin vetämätön olo !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka voisin auttaa? Kyllähän sitä on vetämätön olo joskus itse kullakin, mutta selkeästi "taikapöly" auttaa...eli vitamiinit ja hivenaineet...ei mitään kiellettyä <3 Riitta W, toivon sinulle jaksamisia... askel kerrallaan!

      Poista
  2. Kyllä on taas kauniisti laitettu tarjolle herkullisia ruokia :) Ainekset ovat varsin tuttuja meidänkin ruokapöydässä. Minä myös hehkutan terveellisen, aidon ja lähellä tuotetun ruoan nimeen. Hyvistä raaka-aineista kannattaa maksaa vähän enemmän, apteekissa käynneissä sitten säästää. Terveellisellä ruoalla ei varmaan pysty kaikkia sairauksia estämään, mutta varmasti auttaa monissa asioissa ja antaa virkeyttä ja hyvää oloa elämään :)

    VastaaPoista