maanantai 6. lokakuuta 2014

Maanantai masennus...

Hei taas!
Aamulla tuntui, ettei päivä lähde ollenkaan käyntiin...oli pimeää ja sumuista ja olisi kovasti nukuttanut, mutta otin itseäni niskasta kiinni ja puin lenkkivaatteet päälle - nyt saikin laittaa taas normaalia enemmän alle, ja lähdin matkaan aamun hämärissä. Kyllä olikin raikas ilma ja jo kohta mieliala koheni ja katselin ympärilleni mitä kaunista se syksy on saanut aikaan! Harmitti, kun ei ollut mukana kunnon kameraa, mutta kännykälläkin sain jonkinlaisia otoksia ja tunnelmia..

Väriloistoa löytyy ihan lähiympäristöstäkin, kun vain huomaa ne...

 
 
Tässä vanha omenapuu loistavine väreineen...
 
 
 
 
Ruusupensaskin on saanut oman värinsä...
 
 
 
 
 
 
 
Kuvioita löytyy joka lähtöön..
 
 
 
 
Jokimaisema lenkkini varrella tuo joka päivä silmieni eteen erilaisen version ajan kulusta. Olenkin ottanut samasta paikasta kuvia eri vuodenaikoina ja niistä sitten joskus lisää. Niissä huomaa kaiken muuttumisen ja kauniiden vuodenaikojen kierron.
 
 
 
Voinpa taas kerran todeta, että reippaalla lenkillä ajatukset saavat  uutta puhtia ja mieli virkistyy samaan tahtiin, kun valo lisääntyy ja hyvällä tahdolla saatoin nähdä aavistuksen auringosta...
Heti kotiin tultuani laitoin vispipuuron kiehumaan ja siitä muistui mieleen oman äidin tekemä puuro, jonka vertaista ei ole! Mutta hyväähän tämä omakin tekemä oli!
 
 
Vähän jo ylikypsiä olivat eiliset puolukat, mutta hienosti puuroon sopivat...
 
 
 
 
 
Kunpa tätä kaunista syksyä vielä  jatkuisi, mutta niinhän se on, että nautitaan siitä mitä on! Ei harmitella miten pitäisi olla. Tästähän tämä päivä sai uutta potkua ja maanantai - masennus on tiessään!
 Vaikka olikokaan sitä???
 Alakulo vain ja oikeasti voimia niille, joilla masennusta on!
 
Värikästä viikkoa vierailijoille!
 
Kommentteja, kiitos!
 
 
 
 
 

2 kommenttia: