maanantai 1. syyskuuta 2014

Valintoja...

Hei vaan ja aurinkoista syyskuuta!

Joka päivä on valtavasti valintoja tehtävänä. Mediasta tulee tuutin täydeltä asiaa ja asiatontakin, siinä sitten tavallinen tallaaja miettii, mikä on oikein ja minulle sopivaa. On erilaisia lähteitä ja tutkimuksia joka makuun, siinä sitten mietit kuka on oikeassa. Mutta niinhän se on, että on vain etsittävä itselle sopivat ja omaksi tuntemansa vaihtoehdot omaan käyttöön.

Jos lähtee joka suuntauksen ja ideologian perässä haihattelemaan, menee sekaisin  eikä mistään tule jatkumoa. Netissäkin on ihania runosivuja, elämisen hidastamista, tartu hetkeen kirjoituksia, luonnonrauhaa ja vaikka mitä. Niistä löytyy paljonkin tärkeitä asioita noudatettavaksi, mutta jokainen valitsee sopivimmat. Itseä on kuunneltava ja otettava omat toiveet huomioon.

Itselle on selvinnyt näin vuosien karttuessa, että pieniä asioita, vähän kerrallaan ja tutkiskelemalla vaikutuksia. Maalaisjärjellä, joka voi olla nykyisin katoava luonnonvara. Ei vielä päivän jälkeen tapahdu muutosta, mutta vähitellen ja armollisesti itseään kohdellen. Olkoon kyseessä ruokatapojen muuttaminen tai liikunnan lisääminen, oman hyvinvoinnin hoitaminen tai sisäisen minän kuunteleminen. Mutta tarjolla on valtavasti vaihtoehtoja!


 

Kauneutta voi löytyä mistä vain...
 
Tähän sopii mielestäni seuraava miete:
 
Varo niitä, jotka väittävät tietävänsä
mitä sinä haluat!
- Tommy Tabermann -
 
 
 
 
Tulipas vähän mietittyä syvällisiä, joten välillä arkisiin askareisiin.
Joku päivä sitten kerroin vaatehuoneen tyhjennysoperaatiosta. Homma on vähän pysähtynyt, koska oma "laihialainen" puoleni nousi esiin ja keksin tuunata vanhoista t- paidoista virkkukoukulla mattoa. Olenkin saanut jo viisi (5) kappaletta leikattua ja virkattua kasaan. Puuha on mukavaa ja hermoja lepuuttavaa, mutta myönnettävä on ,että ajankohta ei niinkään. Ulkona ei tarkene leikata ja sisällä pölyää... mutta teen vain tämän maton...
 
 
1 päivä
 


 
3 päivä
 


Halkaisija 67 sm ja 5 paitaa käytetty... en tiedä, onko järkeä, mutta kivaa tämä on...ja jatkuu...
 
Kyllähän tässäkin asiassa oli tehtävä valinta, heitänkö pois vai hyödynnänkö? Useimmat olisivat ehkä valinneet toisin, mutta niinhän se on aina...yksi tykkää tyttärestä toinen äidistä, joku ei kummastakaan.
 
 
Operaatio vaatehuone jatkukoon, seuraavaksi kengät, nuo kaappiemme kaunistukset ...niitä nimittäin löytyy molemmilta, joka lähtöön on omat kengät!
 
Talvitakit ja toppatakit, teidän vuoro tulee tuonnempana...
 
Valintoja taas tehtävä tässäkin puuhassa!
 


 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Onnea uudehkolle blogillesi!
    Elämän makuisia päivityksiä, joita tykkään lukea.
    Todellakin Tommy Taberman on niin oikeassa tuossa mietelauseessa:)
    Oikein hyvää syksyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arja! Arvostan kovasti kommenttiasi, koska olet taitava omassa blogissasi ja tasokkaita valokuvia on paljon! Aurinkoista syksyä sinullekin!

      Poista
  2. ♥elämä on kyllä valintoja täynnä..ja niitä vaan pitää tehdä...Oikein hyvää syyskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, virhearvioitakin sattuu, mutta niistä opimme...toivottavasti <3
      Kiitos!

      Poista