keskiviikko 13. elokuuta 2014

Aika on...

Aika on niin arvokas lahja, että sitä annetaan meille
hetki kerrallaan.
- Amelia Barr
 
Huomenta!
 
Tänä aamuna jälleen huomasi, kuinka nopeasti vuosi on vierähtänyt, onhan taas syntymäpäivä...Ei aina jaksa uskoa, että on tosiaan jo näin kauan elänyt. Toisaalta elän nyt melkein parasta aikaani, onhan jo kertynyt elämänkokemusta ja fyysisestikin olen melko hyvässä kunnossa. Saa tehdä melkein mitä haluaa ja tahtoo, alkaahan työelämä olla jo lopuillaan. Vaikka runsaudenpula on ja valintojen vaikeus, onhan niin paljon asioita mitä haluaisi vielä tehdä...
 
 
 
Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin kiitollisuus kaikesta hyvästä mitä olen saanut elämässäni. Vaikeat ajat ja negatiiviset asiat jäävät taka-alalle, kun niitä ei vatvo ja murehdi mielessään. Katkeruus ja asioiden turha märehtiminen tekevät ihmisestä kärttyisän ja tympääntyneen näköisen.  Sellaisen tyypin kiertää jo kaukaa.
 
 
 
Ympärillä on todella paljon kaunista ja arvokasta, kun vain avaa silmänsä ne näkemään. Olemme onnellisessa asemassa, kun meillä on tämä ihana, vaihtuva luonto ja kaikki sen värit, muodot ja tuoksut...nauttikaamme niistä! Minäkin lähden nyt noukkimaan pienillä kätösilläni vadelmia omille kullannupuilleni ja laitan ne pakkaseen odottamaan herkkuhetkiä.
Tästä tuli nyt tämmöinen postaus, mutta näitä aatoksia on pyörinyt nyt syystäkin mielessä. Ihan tässä liikuttuu ja herkistyy maailman ja päivien tapahtumista.
 
 
Yöpöydällä nyt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. ♥kiitos kauniista kommentistasi blogissani! Oikein hyvää syntymäpäivää Sinulle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitoksista ja onnitteluista! Olen sinun blogisi lukija ja saan inspiksiä värikkäistä sivuistasi. Toivottavasti joskus piipahdat näillä sivuillani, vaikka tämä on vielä aivan alussa - osaamiseni!

      Poista