maanantai 11. elokuuta 2014

Satoa saadaan

Yksi jos toinenkin on valitellut tätä hellettä. Itse voin rehellisesti sanoa, että vielä ei ole ollut liikaa aurinkoa. Lämmin toki on, mutta jostain syystä minulle ei tunnu olevan liikaa lämpöä. Onhan se vaikeaa, jos on joku sairaus tai joutuu olemaan sisällä, mutta pääsee uimaan ja sisällä on jäähdytyskoneet.
 Ainahan joillekin ihmisille on asiat huonosti, toiset taas yrittää etsiä niiden valoisia puolia. Ei ole koskaan kaikille sopivaa säätä, liian kuumaa, tuulista, pakkasta tai aina löytyy syy, jos haluaa sen löytää. Samoin löytyy syy myös positiivisen puolen näkemiseen, jos haluaa!


 

Elokuussa alkaa jo ilmassa tuntua syksyn tuoksu. Kasvimaalla sato valmistuu, osa on jo syötykin ja osa pakastettu. Herneet olivat tänä kesänä valtavan isoja ja maukkaita. Niistä riitti vielä jokunen litra, osa perinteiselle jouluaterialle. Sipulia on kasvamassa monenlaista valkosipulista alkaen. Sato alkaa olla kohta valmista korjattavaksi.



 
Sipulinkukinto voi olla näin kaunis
 
 
 



Kuutamo, lämmin ilta, kynttilät ja rapuja... siinäpä elokuun parasta antia! Voi istuskella terassilla ja nauttia hyvästä seurasta, herkullisesta ruuasta ja kerätä talven tuiskujen varalle kesän muistoja ja lämpöä!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti